Termeni si conditii Ghidescu

Va recomandam sa cititi integral prezentii Termeni inainte de a decide daca ii acceptati si continuati procesul de inregistrare.

 1. Aceptarea acestor termeni

Accesul dvs. şi utilizarea aplicatiei Ghidescu si a website-ului ghidescu.ro se supune acestor Termeni şi Condiţii. Nu veţi folosi aceasta aplicatie sau website în scopuri ilegale sau interzise prin Termenii şi Condiţiile care urmează. Prin utilizarea aplicației si a website-ului acceptaţi termenii, condiţiile şi disclaimer-ele din aceaste pagini. Dacă nu acceptaţi Termenii şi Condiţiile atunci trebuie să încetaţi utilizarea aplicației si/sau a website-ului imediat.

Dacă utilizatorul nu este cetățean român sau rezident în România, el este obligat să se supună legii române cu privire la comportamentul și conținutul acceptabile în media online cat si acestor termeni si conditii prezentate in acest document.

 1. Recomandări

Conţinutul acestei aplicatii si/sau a webiste-ului nu poate fi considerat ca recomandare şi nu ar trebui considerat ca baza pentru luarea de decizii.

 1. Modificări ale aplicatiei mobile, software-ului şi ale serviciilor

S.C. Ghidescu SRL îşi rezervă dreptul de a:

- modifica sau şterge (temporar sau permanent) aceasta aplicatie mobila sau orice parte a acestuia fără a anunţa, iar dvs. acceptaţi faptul că S.C. Ghidescu SRL nu este responsabilă pentru asemenea modificări sau ştergeri.

- modifica, şterge sau întrerupe orice software, serviciu sau promoţie (inclusiv dar fără a se limita la orice prevederi, părţi, licenţe, preţuri), fără a anunţa, iar dvs. acceptaţi faptul că S.C. Ghidescu SRL nu este responsabilă pentru asemenea modificări sau ştergeri.

- modifica sau întrerupe orice voucher promoţional de reducere sau cod de cupon de reducere în orice moment cu anunţ prealabil, iar dvs. acceptaţi faptul că S.C. Ghidescu SRL nu este responsabilă pentru asemenea modificări sau ştergeri.

- modifica această înţelegere în orice moment, iar continuarea utilizării aplicatiei de către dvs. după aceste schimbări se va supune acceptării acestor modificări de către dvs.

- păstra informaţiile personale pentru utilizarea de către terţi, dacă permiteţi folosirea sistemului de cookies.


 


 

 1. Linkuri către terţi

Aplicatia poate include linkuri către website-urile terţilor sau aplicații terțe, care sunt controlate şi conduse de alţii. Orice link spre un alt website sau aplicație nu este o recomandare a acelui website sau aplicație, iar dvs. luaţi la cunoştinţă acest fapt şi sunteţi conştienţi de faptul că nu ne asumăm responsabilitatea pentru conţinutul sau pentru disponibilitatea acestor website-uri sau aplicații.

 

 

 1. Copyright

Drepturile asupra Proprietăţii Intelectuale din aceasta aplicație şi din materialele din acesta sau accesibile prin acesta aparţin S.C. Ghidescu SRL sau licenţelor sale. Aplicația, materialele incluse in aplicație sau cele accesibile prin aceasta şi Drepturile asupra Proprietăţii Intelectuale inerente nu pot fi copiate, distribuite, publicate, licenţiate, folosite sau reproduse în niciun fel (în afară de măsura strict necesară pentru şi cu scopul legat de accesarea şi utilizarea acestei aplicatii).

SC. Ghidescu SRL şi logo-ul S.C. Ghidescu SRL aparţin S.C. Ghidescu SRL şi nu pot fi utilizate, copiate sau reproduse în niciun fel fără acordul scris al S.C. Ghidescu SRL

 

Pentru aceste scopuri „Drepturile asupra Proprietăţii Intelectuale” includ următoarele (oriunde şi oricând apar şi pentru întregul termen al acestora): orice drept, marcă înregistrată, nume înregistrat, nume de serviciu, design, drept asupra design-ului, copyright, drept asupra bazelor de date, drepturi morale, know how, secrete de muncă şi alte informaţii confidenţiale, drepturi de natura oricăror dintre aceste elemente în orice ţară, drepturi de natura competiţiei neloiale şi drepturi de a da în judecată pentru transmitere sau alte drepturi similare intelectuale şi comerciale (caz în care sunt sau nu înregistrate sau înregistrabile) şi înregistrările şi aplicaţiile de înregistrare pentru oricare dintre ele.

 

Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele publicate pe ghidescu aplicatie si/sau website incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru prin formularul de contact sau pe mail la adresa office@ghidescu.ro mentionand pagina, continutul care contravin legii. Ghidescu utilizeaza materiale puse la dispozitie de terte persoane si nu poate controla sau verifica originea acestora. Ghidescu va retrage imediat din aplicatie si/sau website-ul sau orice material ilegal.

 

 

 1. Despre programele software în cadrul aplicatiei Ghidescu

 

Când un anumit serviciu necesită sau include programe software descărcabile, respectivul program software se poate actualiza automat pe dispozitivul dvs. atunci când devine disponibilă o versiune sau o funcţie nouă. Anumite servicii vă pot permite să vă configuraţi setările pentru actualizarea automată.

 

Serviciul vă oferă o licenţă personală, globală, scutită de redevenţe, netransmisibilă şi neexclusivă pentru a utiliza programele software oferite de S.C. Ghidescu SRL ca parte a aplicatiei Ghidescu. Această licenţă are unicul scop de a vă permite să utilizaţi şi să vă bucuraţi de beneficiile aplicatiei Ghidescu, aşa cum sunt acestea oferite de S.C. Ghidescu SRL, în modul permis de prezenţii termeni şi condiţii de utilizare.

 

 1. Utilizatorilor aplicatiei si/sau website-ului Ghidescu nu li se permite :

 

- să înregistreze orice conținut ilegal, dăunător, amenințător, abuziv, fals, înșelător, calomniator, vulgar, scandalos, instigator, profanator, hărțuitor, defăimător, pornografic, care lezează intimitatea persoanei sau care afectează minorii în orice fel, respectiv care este susceptibil să încurajeze comportamente infracționale, sau ar putea conduce la orice fel de răspundere juridică, sau ar încălca în orice mod legea.

 

- să înregistreze ca evenimente conținut care reprezintă publicitate, promoții sau oferte de servicii, produse sau orice fel de activități cu caracter comercial și care implică marketingul bunurilor sau serviciilor pentru o perioadă de timp, fără a avea importanță durata acesteia

 

- să înregistreze conținut care include informații private sau care identifică o terță persoană fără consimțământul expres al acesteia

 

- să înregistreze conținut care este fals, înșelător, confuz sau prin care se dezinformează

 

- să utilizeze Serviciul în scopuri ilegale sau neautorizate

 

- să modifice, să adapteze sau să exploateze securitatea Serviciului, precum și să modifice alt website pentru a crea falsa impresie că acesta este asociat lui Ghidescu

 

- să creeze și să trimită emailuri nesolicitate către alți utilizatori ai lui Ghidescu („SPAM”)

 

- să distribuie, să modifice, să copieze, să transmită, să expună, să refolosească, să reproducă, să publice, să autorizeze, să acorde licențe de folosire, să transfere, să vândă sau să folosească conținutul sau vreo parte a serviciului și a programelor software incluse, fără acordul S.C. Ghidescu SRL scris. Acestea pot fi folosite și descărcate exclusiv pentru uz personal și necomercial, cu condiția conformării dispozițiilor referitoare la dreptul de autor, și la alte drepturi de proprietate intelectuală.

 

Dacă utilizatorul nu este cetățean român sau rezident în România, el este obligat să se supună legii române cu privire la comportamentul și conținutul acceptabile în mediul online.

 

 

 

 1. Limitarea răspunderii

 

Furnizăm aplicatia si website-ul Ghidescu la un nivel comercial rezonabil de competență și atenție și sperăm să vă bucurați de utilizarea lui. Sunt însă câteva lucruri pe care nu le putem garanta în legătură cu aceasta aplicatie si website.

 

În afara celor expres stabilite în acești termeni și condiții de utilizare, nici Furnizorul, nici partenerii acestuia nu pot face alte promisiuni în legătură cu aplicatia si website-ul. De exemplu, nu ne asumăm niciun angajament în legătură cu conținutul din cadrul aplicatiei, funcțiile specifice ale acestuia sau fiabilitatea, disponibilitatea sau capacitatea acestuia de a vă satisface cerințele. Furnizăm aplicatia așa cum este („AS IS”).

 

Unele jurisdicții furnizează anumite garanții, cum ar fi garanția implicită de vandabilitate, conformitate cu un anumit scop și neîncălcarea prevederilor legale. În limita prevederilor legale, noi excludem toate garanțiile.

 

Aplicația este distribuită pe baza „aşa cum este” şi „disponibila” fără nicio garanţie de niciun fel expresă sau implicită, incluzând, dar fără a se limita la garanţiile de calitate satisfăcătoare, pentru un anumit scop, neîncălcare, compatibilitate, securitate şi acurateţe.

În limita impusă de lege, S.C. Ghidescu SRL nu va fi trasă la răspundere pentru pierderi indirecte sau rezultate sau pentru pierderi de orice fel (incluzând dar nelimitându-se la pierderi de afaceri, de oportunităţi, de date, de profituri), ce rezultă din sau în legătură cu folosirea aplicatiei. S.C. Ghidescu SRL nu oferă nicio garanţie că funcţionarea aplicației va fi fără întrerupere sau fără erori, că defectele vor fi corectate sau că aplicația sau serverul care o face disponibila sunt lipsite de viruşi sau orice altceva ce poate fi dăunător sau distructiv. Nimic din aceşti Termenii şi Condiţii nu poate fi interpretat ca excluzând sau limitând răspunderea S.C. Ghidescu SRL pentru moartea sau accidentarea personală ca rezultat al neglijenţei S.C. Ghidescu SRL sau a angajaţilor sau a agenţilor săi.

 

 1. Despăgubiri

Sunteţi de acord să despăgubiţi şi să absolviţi S.C. Ghidescu SRL şi angajaţii şi agenţii săi de toate răspunderile, taxele legale, stricăciunile, pierderile, costurile şi toate celelalte cheltuieli în relaţie cu revendicările sau acţiunile aduse împotriva S.C. Ghidescu SRL apărute din orice încălcare a Termenilor şi Condiţiilor de către dvs. sau alte responsabilităţi născute din utilizarea acestei aplicații.

 

 1. Anulare

În cazul în care oricare dintre prevederile acestei înţelegeri sunt declarate, de către orice autoritate juridică sau de o altă competenţă, nule, anulabile, ilegale sau nonexecutabile în vreun fel sau indicative de orice alt fel, ce sunt primite de dvs. sau de noi din partea unei autorităţi competente, vom modifica acea prevedere într-o manieră rezonabilă de aşa natură astfel încât să se conformeze intenţiilor părţilor fără a intra în ilegalitate sau, la discreţia noastră, prevederile în cauză pot fi scoase din această înţelegere, iar prevederile rămase în această înţelegere rămân în vigoare.

 

 1. Legi aplicabile şi dispute

Această înţelegere şi toate cele ce rezultă din ea sunt guvernate de şi formulate în acord cu legea din România ale cărei curţi au jurisdicţie exclusivă asupra tuturor disputelor ce rezultă din această înţelegere, iar dvs. sunteţi de acord că locul de punere în practică al acestei înţelegeri este România.

 

 1. Titluri

Titlurile sunt incluse în această înţelegere pentru convenienţă şi nu vor afecta înţelegerea acesteia.

 

 1. Înţelegerea completă

Aceşti termeni şi aceste condiţii împreună cu alte documente la care se face referinţă expres în înţelegere includ întreaga înţelegere dintre noi în legătură cu subiectul exprimat şi înlocuiesc orice înţelegeri, aranjamente, angajamente sau propuneri anterioare, scrise sau orale: între noi şi acele aspecte. Orice explicaţie orală sau informare orală dată de vreuna dintre cele două părţi nu poate altera interpretarea termenilor şi a condiţiilor. Prin acceptarea termenilor şi condiţiilor, nu v-aţi bazat pe o altă reprezentare decât cea stipulată în această înţelegere şi sunteţi de acord că nu veţi avea nicio cale de atac cu privire la orice falsă reprezentare ce nu a fost exprimată expres în această înţelegere.

 

 1. Colectarea și utilizarea informațiilor

 Pentru o experiență mai bună, în timp ce utilizați aplicatia ghidescu, este posibil să solicitam să ne furnizați anumite informații de identificare personală, incluzând, dar fără a se limita la Nume, Prenume, Adresa, Numar de telefon. Informațiile pe care le solicită vor fi păstrate de noi și vor fi utilizate conform descrierii din această politică de confidențialitate.

Aplicația utilizează servicii ale unor terțe părți care pot colecta informațiile utilizate pentru a vă identifica.

Legăturile cu politicile de confidențialitate a furnizorilor de servicii terțe parti utilizate de aplicație

Serviciile Google Play
Firebase


 

 1. Datele din jurnal

Dorim să vă informăm că ori de câte ori utilizați aplicatia si/sau website-ul nostru, în cazul unei erori în aplicație, colectăm date și informații (prin intermediul unor produse terțe părți) pe telefonul dvs., denumite Date de înregistrare. Aceste date din jurnal pot include informații precum adresa IP a dispozitivului dvs., numele dispozitivului, versiunea sistemului de operare, configurația aplicației atunci când se utilizează serviciul nostru, ora și data utilizării serviciului și alte statistici .

 1. Cookies

Fișierele cookie sunt fișiere cu o cantitate mică de date utilizate în mod obișnuit ca identificatori anonimi unici. Acestea sunt trimise în browserul dvs. de pe site-urile pe care le vizitați și sunt stocate în memoria internă a dispozitivului.

Acest serviciu nu utilizează în mod explicit aceste cookie-uri. Cu toate acestea, aplicația poate utiliza coduri și biblioteci ale unor terțe părți care utilizează "module cookie" pentru colectarea de informații și îmbunătățirea serviciilor. Aveți opțiunea de a accepta sau de a refuza aceste cookie-uri și de a afla când un fișier cookie este trimis către dispozitiv. Dacă alegeți să refuzați cookie-urile noastre, este posibil să nu puteți utiliza anumite porțiuni ale acestui serviciu.

 1. Prestatori de servicii

Putem angaja companii și persoane terțe din următoarele motive:

    Pentru a facilita Serviciul nostru;
    Să furnizăm Serviciul în numele nostru;
    Pentru a efectua servicii legate de servicii; sau
    Pentru a ne ajuta să analizăm modul în care este folosit Serviciul nostru.

Vrem să informăm utilizatorii acestui serviciu că aceste terțe părți au acces la informațiile dvs. personale. Motivul este de a îndeplini sarcinile care le sunt atribuite în numele nostru. Cu toate acestea, ele sunt obligate să nu dezvăluie sau să utilizeze informațiile în niciun alt scop

 

18. Politica de retur

Conform legislatiei in vigoare, CursPeNet iti ofera dreptul de a returna produsele fizice si de a primi banii inapoi pentru produsele online in maximum 14 zile calendaristice, fara sa dai vreo explicatie.

Important: Toate cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de catre tine iar rambursarea contravalorii produsului / produselor se va face in termen de 14 zile calendaristce de la primirea notificarii de retragere.

Daca ne-ai indicat un cont bancar, vom efectua rambursarea folosind acest cont bancar sau contul bancar folosit la achizitionarea produsului.

Procedura de returnare / ramburs

Pentru a cere ramburs in cazul produselor online, ne poti anunta pe email la office@curspenet.ro, specificand numarul comenzii pentru care vrei sa primesti ramburs.
 
In cazul in care vrei sa returnezi un produs fizic, e necesar ca in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui sa ne informezi cu privire la decizia ta de a returna produsul, folosind o declaratie neechivoca, pe email la office@curspenet.ro

In orice situatie, iti vom trimite prin email confirmarea de primire a cererii de returnare.

 

 1. Securitate

Vă apreciem încrederea în furnizarea informațiilor dvs. personale, astfel că ne străduim să folosim mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru ao proteja. Dar rețineți că nici o metodă de transmitere prin internet sau metoda de stocare electronică nu este sigură și sigură 100% și nu putem garanta securitatea sa absolută.


 

 1. Asistenţă

Dacă aveţi orice problemă legata de functionarea Ghidescu, va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@ghidescu.ro


 

 1. Procedura prinvind solutionarea reclamatiilor

I. MODALITATEA PRIN CARE UTILIZATORUL FINAL POATE POATE FACE O SESIZARE/DERANJAMENT

Sesizari

Prezenta procedura reglementeaza procesul de solutionare a sesizarilor primite de la utilizatorii finali, clienti persoane fizice sau juridice ai S.C. Ghidescu S.R.L., care beneficiaza de servicii prin contract.

Sesizarea este o solicitare a utilizatorilor finali de rezolvare a unor situatii considerate de catre acestia drept abateri de la conditiile legale sau contractuale de furnizare a serviciilor, la care este asteptat un raspuns sau o rezolutie.

Clientii care beneficiaza de servicii furnizate de S.C. Ghidescu S.R.L. pot adresa in limba romana sesizarile:

a. Telefonic, la numarul de telefon 0744310171

b. Prin e-mail, la adresa office@ghidescu.ro

Sesizarea deranjamentului este o solicitare a utilizatorilor finali de rezolvare a unor situatii considerate de catre acestia drept abateri de la conditiile legale sau contractuale de furnizare a serviciilor, la care este asteptat un raspuns sau o rezolutie.

Este necesar ca sesizarea sa cuprinda datele de identificare ale clientului care reclama, cat si datele sale de contact (adresa si numar telefon) la care doreste sa primeasca raspunsul.

TERMENE

Termenul de depunere sesizari si deranjamente: se pot transmite reclamatii in orice moment, fara a exista un termen „maxim”;

Termen de informare: In cazul in care in contractele incheiate intre S.C. Ghidescu S.R.L. si utilizatorul final nu s-au negociat alte termene,utilizatorul va fi informat cu privire la rezultatul sesizarii sale in momentul solutionarii sesizariii. Daca sesizarea nu este solutionata in termenul prevazut, utilizatorul va fi informat cu privire la rezultatul reclamatiei in orice moment, la cerere si respectiv la initiativa S.C. Ghidescu S.R.L., saptamanal;

Termenul maxim de rezolvare al sesizarilor si deranjamentelor: In cazul in care in contractele incheiate intre S.C. Ghidescu S.R.L. si utilizatorul final nu s-au negociat alte termene, solutionarea reclamatiilor si trimiterea raspunsului catre utilizatorul final se va efectua in maximum 8 zile. In cazul in care reclamatia nu poate fi solutionata in termenul enuntat mai sus, datorita complexitatii solutiei, de cerintele specifice utilizatorului si de natura incidentelor ce pot aparea, S.C. Ghidescu S.R.L. va informa utilizatorul final despre stadiul solutionarii precum si noul termen de rezolvare.

II. MODALITATE TRATARE SESIZARE sau DERANJAMENT

Utilizatorul final va fi informat cu privire la rezultatul sau stadiul demersurilor efectuate pentru solutionarea reclamatiei sale, prin aceeasi modalitate folosita de acesta pentru a transmite reclamatia. La preluarea sesizarii se va emite un tichet cu date de identificare. Dupa preluarea sesizarii de catre un reprezentant Ghidescu, clientul este contactat telefonic la numarul de telefon comunicat in sesizare, pentru eventuale detalii suplimentare. Dupa rezolvarea sesizarii clientul va fi informat cu privire la rezolutia data si se va inchide tichetul deschis.

III. SOLUTIONAREA LITIGIILOR

In cazul aparitiei unor litigii, se va incerca solutionarea pe cale amiabila, iar daca aceasta procedura esueaza, utilizatorii pot apela la orice alte proceduri extrajudiciare sau se pot adresa instantelor competente.